fbpx

Kik vagyunk mi?

Vállalkozásunk tevékenységét teraszfedések, nyílászárók és üvegfalak beépítése jellemzi. Számos neves piaci szereplővel dolgoztunk/dolgozunk együtt alvállalkozóként. A kivitelezési tevékenység mellett hat éve kezdtünk foglalkozni mobil üvegfalak forgalmazásával majd később gyártásával is, a 2020-as évtől pedig hőszigetelt és hőszigeteletlen télikertek gyártásával bővítettük tevékenységünket. Főbb partnerünk közé tartozik a Todocristal is, illetve termékeink között megtalálhatóak többek között télikertek, pergolák, szélfogók, árnyékolók, könyvablakok, korlátablakok és üveg tolófalak is.

Tekintse meg referenciáinkat

Előző
Következő

Miért minket válasszon?

Az évek során gyűjtött kivitelezői és gyártói tapasztalat birtokában egyedülálló ár érték arányú termékpalettát sikerült összeállítanunk melyhez magas hozzáadott értéket csatolunk tervezési és gyártási megoldásainkkal, belső szabályainkkal. Kisvállalkozás lévén költségeinket alacsonyan tudjuk tartani, ezért valódi prémium kategóriás termékeket tudunk kínálni felső kategóriás áron.

Elkötelezettség
100%

Elkötelezettek vagyunk a magas minőségű alapanyagok és műszaki megoldások használatában.

Testreszabhatóság
100%

Minden otthon, így minden projekt egyedi. Termékpalettánk kizárólag olyan rendszerekből áll melyek teljes mértékben testre szabhatóak biztosítva az egyedi tervezés és gyártás által a tökéletesen egyedi végeredményt.

Teljeskörű szolgáltatás
100%

Egy kézben tartjuk a projektet az anyagbeszerzéstől a tervezésen és gyártáson át a helyszíni szerelés- üvegfalak beépítése is. Az ilyen mértékű kontrollt és hozzáadott értéket csak néhány hazai piaci szereplő mondhatja el magáról. A rövidebb beszerzési lánc kevesebb kockázatot és jobb ár-érték arányt eredményez.

Ajánlataink

Ön tervező? Technikai hírleveleinkért és a profilok DWG fájljaiért iratkozzon fel hírlevelünkre

Viszonteladó szeretne lenni? Több szintes együttműködési lehetőséget kínálunk viszonteladóinknak.

Bevált és hatékony értékesítési stratégiánknak egyik legfontosabb eleme, hogy a megrendelői igényeket 100%-os sikerrel tudjuk megoldani. Így külön, személyre szabott árajánlatokkal dolgozunk mind a vállalkozói, mind a lakossági szektornak egyaránt. Minél részletesebben sikerül feldolgoznunk a megadott paramétereket, annál pontosabb ajánlatot tudunk adni megrendelőink részére. Kérjük kattintson a megfelelő gombra, hogy tovább tudjon menni a kapcsolatfelvételi űrlapra!