fbpx

Teraszfedés -> Zárja ki életéből az időjárási körülményekhez való alkalmazkodást!

Tudta, ha most építtet teraszfedés, teraszbeépítés keretében: télikertet, mobil üvegfalakat (mobil teraszfedésnek is nevezhetjük)- vagy pergolát, akkor az új lakásfelújítási támogatás programnak köszönhetően az összeg felét visszaigényelheti?

Vállalkozásunk termékpalettájában többfajta megoldást kaphat a problémájára az üvegfalak egyik legkülönlegesebb megoldásaival mint például a télikertek, korlátablakok, könyvablakok, üveg tolófalak.

Ha a lakásfelújítási támogatásról szeretne minél több információt megtudni, akkor azt ide kattintva teheti meg.

lakásfelújítási támogatás
mobil üveg tolófalak

Teraszfedéseknél a helyszíni felmérésétől a kivitelezésig mindent egy kézben ránk bízhat!

Vállalkozásunk tevékenységét teraszfedések, nyílászárók, illetve üvegfalak beépítésével kezdte. Számos neves piaci szereplővel dolgoztunk/dolgozunk együtt alvállalkozóként.
Termékeink garantáltan védik Önt és környezetét a portól, széltől, illetve az egyéb szennyeződéstől.

Teraszfedés üveggel, vagy akár polikarbonáttal megfelelő teraszbeépítési értéknövelő bővítési megoldás.

Termékeinkre 5 év garanciát vállalunk​!

Vállalkozásunk kínálatában megtalálhatók Aliplast profilból egyedileg gyártott hőhidas és hőhídmentes alumínium télikertek. Az alumíniumból készült megfelelően megtervezett télikertek könnyűek, tartósak és kiváló épületfizikai funkciókkal rendelkeznek. Az általunk gyártott télikertek formában, kialakításban, az alumínium profilok felületét és a fedés anyagát illetőn teljesen testre szabhatóak és összeépíthetők más épületelemekkel. A hőhidas rendszer oldalfalak nélkül üvegezett előtetőként funkcionál és a későbbiekben beépíthető mobil üvegfalakkal. A télikertekhez külső és belső tető és oldalárnyékoló is kérhető.

A Todocristal motorosan nyitható üvegfal (korlátablakok) egy innovatív termék a piacon, ideális teraszlezárás bároknak, éttermeknek, hoteleknek, otthonokba, irodákba stb. Ha olyan falat keres amellyel megmarad a kilátás és ha úgy akarja ki is nyithatja, ez az önnek való megoldás A mozgatható panelek lehetőséget nyújtanak az alsó pozícióban történő összerendezésre, ezzel egy üvegkorlátot képezve a megnövelt biztonságért. Az automatikus üvegfalak mozgását kontrollálhatja a felső kategóriás távvezérlésnek köszönhetően.

A Todocristal üvegfal rendszer bármilyen felületre és helyszínre telepíthető; íves, különböző magasságú nyílásokba, egy vagy két oldalra történő nyitással stb. Szinte bármilyen konfiguráció lehetséges. Bármilyen formájú is a terasza, a Todocristal alkalmazkodik hozzá. Továbbá kérhető tolóajtóval (egy köztes panel, ami a szerkezet zárt állapotában ajtóként funkcionál) is.

Kínáljon gyönyörű kilátást vendégeinek miközben megvédi őket a széltől és portól stb. A szélfogó rendszerünk magasságát vendégei kényelméhez igazíthatja mivel a felső üvegtábla függőlegesen mozgatható. 

A szélfogó teraszra kellemes teret biztosít a vendégeinek anélkül, hogy elszigetelné őket a külvilág történéseitől. A szerkezet alumínium profilokból és ragasztott biztonsági üvegezésből áll.

A visszahúzható ponyvás pergolák és forgatható lamellás pergola rendszerek napjainkban elég divatos teraszfedési megoldásnak számítanak. Éppen ezért teraszfedésekkel foglalkozó vállalkozásként nem engedhettük meg magunknak, hogy ne kövessük ezt a trendet és ne keressünk termékpalettánkba illő modelleket, legyen az fa, vagy fém (alumínium) pergola, ponyvás, vagy lamellás pergola, vagy motorosan mozgatható pergola. A kiválasztott modellek mindegyike innovatív műszaki megoldásokkal és kiváló minőségű alapanyagokból készül egyedileg gyártva, a legtöbb típus elhúzható pergola árnyékolónak minősül, mely tökéletes napellenző hatást vált ki!

Bővítse lakóterét és közben élvezze a kilátást. Telepítsen eltolható mobil üvegfalat – üveg tolófal lakásába vagy üzletébe, hogy bővítse életterét. A Todocristal toló mobil üvegfalak tökéletes megoldást nyújtanak a helyproblémák egyszerű és elegáns orvoslására. Biztonságot, fényességet és stabilitást nyújt a kilátás zavarása nélkül.

Teraszokra történő telepítése mellett tökéletesen illeszkedik éttermekhez, hotelekhez, belső terekhez vagy helységek szétválasztásához.