fbpx

Könyvablak rendszer

A Todocristal üvegfal rendszer bármilyen felületre és helyszínre telepíthető; íves, különböző magasságú nyílásokba, egy vagy két oldalra történő nyitással stb. Szinte bármilyen konfiguráció lehetséges. Bármilyen formájú is a terasza, a Todocristal alkalmazkodik hozzá. Továbbá kérhető tolóajtóval (egy köztes panel, ami a szerkezet zárt állapotában ajtóként funkcionál) is.
Todocristal könyvablak rendszer - Mobiluvegfalak.hu

A legjobban záró rendszer

A legesztétikusabb, legbiztonságosabb és legjobban záró rendszer a piacon, ellenáll a heves esőzéseknek és páratartalomnak. Az alsó sín magában foglal egy kifolyót a kondenzvíz elvezetésére.

Karbantartás nélküli

Rendszerünk nem tartalmaz csapágyakat, a panelek egy ellenálló felületen csúsznak, így nem kell tartani az alkatrészek kopásától, elhasználódásától. Ezáltal a szerkezeteket nem szükséges karbantartani.

Testreszabhatóság

Bármilyen teraszhoz alkalmazkodik. Rendszerünk a legsokoldalúbb, legjobban alakítható termék a piacon. Technikusaink segítenek megtalálni a legjobb megoldást az ön projektjéhez.

Energia megtakarítás

Az egyik legjobb zárású rendszer, magas energiahatékonysággal; akár több mint 10% energiát takaríthat meg. Rendszerünk nem rendelkezik függőleges profilokkal így szinte töretlen panorámát élvezhet teraszáról. 

 

Üvegválaszték

Alkalmazható 6, 8, 10 and 12 mm vastag üveg. Az alsó tehervislésű kialakításnak köszönhetően elérhető a 12mm-es üvegvastagság, mivel nem szükséges a födémre függeszteni.

Gyors kiszolgálás

Ügyfélközpontú, közvetlen, gyors és hatékony értékesítési és értékesítés utáni szolgáltatások. Ügyfeleink véleményét figyelembevéve folyamatosan fejlesztjük rendszerünket és folyamatainkat.

További termékeink megtekintése