fbpx

Korlátablakok

A Todocristal motorosan nyitható üvegfal (korlátablakok) egy innovatív termék a piacon, ideális teraszlezárás bároknak, éttermeknek, hoteleknek, otthonokba, irodákba stb. Ha olyan falat keres amellyel megmarad a kilátás és ha úgy akarja ki is nyithatja, ez az önnek való megoldás A mozgatható panelek lehetőséget nyújtanak az alsó pozícióban történő összerendezésre, ezzel egy üvegkorlátot képezve a megnövelt biztonságért. Az automatikus üvegfalak mozgását kontrollálhatja a felső kategóriás távvezérlésnek köszönhetően.

korlát03

A legjobban záró rendszer

A legesztétikusabb, legbiztonságosabb és legjobban záró rendszer a piacon, ellenáll a heves esőzéseknek és páratartalomnak. Az alsó sín magában foglal egy kifolyót a kondenzvíz elvezetésére.

Karbantartás nélküli

Rendszerünk nem tartalmaz csapágyakat, a panelek egy ellenálló felületen csúsznak, így nem kell tartani az alkatrészek kopásától, elhasználódásától. Ezáltal a szerkezeteket nem szükséges karbantartani.

Testreszabhatóság

Bármilyen teraszhoz alkalmazkodik. Rendszerünk a legsokoldalúbb, legjobban alakítható termék a piacon. Technikusaink segítenek megtalálni a legjobb megoldást az ön projektjéhez.

Energiatakarékos

Az egyik legjobb zárású rendszer, magas energiahatékonysággal; akár több mint 10% energiát takaríthat meg. Rendszerünk nem rendelkezik függőleges profilokkal így szinte töretlen panorámát élvezhet teraszáról. 

 

Üvegválaszték

Alkalmazható 6, 8, 10 and 12 mm vastag üveg. Az alsó tehervislésű kialakításnak köszönhetően elérhető a 12mm-es üvegvastagság, mivel nem szükséges a födémre függeszteni.

Gyors kiszolgálás

Ügyfélközpontú, közvetlen, gyors és hatékony értékesítési és értékesítés utáni szolgáltatások. Ügyfeleink véleményét figyelembevéve folyamatosan fejlesztjük rendszerünket és folyamatainkat.

További termékeink megtekintése