fbpx

Pergola rendszerek építése

Hatékony védelmet keres a napfény és az eső ellen, ami még stílusos is?

Pergola rendszerek – A visszahúzható ponyvás pergolák és forgatható lamellás pergola rendszerek napjainkban elég divatos teraszfedési megoldásnak számítanak. Éppen ezért teraszfedésekkel foglalkozó vállalkozásként nem engedhettük meg magunknak, hogy ne kövessük ezt a trendet és ne keressünk termékpalettánkba illő modelleket, legyen az fa, vagy fém (alumínium) pergola, ponyvás, vagy lamellás pergola, vagy motorosan mozgatható pergola. A kiválasztott modellek mindegyike innovatív műszaki megoldásokkal és kiváló minőségű alapanyagokból készül egyedileg gyártva, a legtöbb típus elhúzható pergola árnyékolónak minősül, mely tökéletes napellenző hatást vált ki!

pergola rendszerek
pergola rendszerek

A modellkínálat kialakításakor arra törekedtünk, hogy tudjunk alternatívát kínálni az alacsonyabb költségvetéssel rendelkező beruházóknak és a prémium kategóriát keresőknek egyaránt. Palettánkon kétféle forgatható lamellás pergola és hétféle különböző megjelenésű ponyvás pergola típus található, melyekhez többféle választható extra elérhető.

A pergolákhoz típustól függően elérhető három féle LED világítás, motoros vagy kézi meghajtású oldalárnyékolók, mobil üveg oldalfalak, Bluetooth audiorendszer, infravörös hősugárzók vagy időjárás érzékelők.

Pergola rendszerek fotókon

Előző
Következő

Pergola rendszerek jellemzői

Pergola rendszereket megkülönböztethetünk a készítéséről – azaz, hogy milyen anyagból készült, fedésének típusáról és mozgathatóságukról. Továbbá egyéb kiegészítők mellett, például télikerttel, vagy mobil üvegfalakkal együtt építve – hőszigetelt vagy hőszigeteletlen – már bioklimatikus pergoláról beszélhetünk.

 

Készítése alapján:

 

  • Fa pergola
  • Fém (alumínium) pergola

 

Fedettsége alapján:

 

  • Ponyvás pergola
  • Lamellás pergola

 

Mozgathatósága alapján:

 

  • Elektromos, motorizált pergola
  • Fix pergola

 

Legtöbb típus elhúzható pergola árnyékolónak minősül, mely tökéletes napellenző hatást vált ki.

Mennyibe kerül egy pergola rendszer?

Mivel a termékek egyedileg gyártott pergolák ezért minden esetben egyedi ajánlat elkészítése szükséges, az alábbi cikk példaszámítása csak az érdeklődők kíváncsiságának kielégítését szolgálja. Olvassa el a cikkünket az alábbi gombra kattintva, amennyiben érdekli milyen árkategóriára számíthat.

Ajánlatkérés pergola rendszer építésére

Ha velünk építtet pergolát egyszerű és átlátható folyamatra számíthat, ugyanis a tervezéstől a megvalósításig csak két szereplő vesz részt a folyamatokban. 

Kapcsolatfelvétel

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére széleskörű megoldásaikkal. Az ajánlatkérés és megállapodás után a kivitelezésig mindent egy kézben ránk bízhat, így Önnek már nincs más teendője csak élveznie új vagy megújult teraszát.