TODOCRISTAL KÖNYVABLAK

A Todocristal könyvablak rendszer egy olyan alumínium szerkezetű keret nélküli mobil üvegfal melynél az üvegtáblákon csak alul, illetve felül vannak szárny profilok rögzítve a függőleges élek mentén csak szilikontömítés található így szinte zavartalan kilátást biztosít. A rendszer egyértelmű előnye, hogy nem függesztett, hanem alsó teherviselésű így nem terheli az üvegsúllyal a fogadószerkezetet mely főként teraszfedéseknél és könnyűszerkezetes fogadószerkezet esetén jelent óriási előnyt. A rendszerből készült szerkezetek egyedileg gyártottak és teljesen testre szabhatók. Lehetőség van egyedi, printelt, festett vagy színezett üveg alkalmazására, bármilyen RAL színű vagy fa hatású profilok választására, különböző nyitásmód és zárszerkezet meghatározására. Más rendszerekkel is kombinálható. A panelek 90°és 270°közötti szögeken át tolhatók és akár 14 méteres nyílás is áthidalható egy szerkezettel.

Todocristal tolófal

A Todocristal többsíkos tolóajtajai olyan alumínium szerkezetű mobil üvegfalak melyek alacsony 23mm-s küszöbbel rendelkeznek és az üvegtáblákon csak alul van szárny profil a függőleges élek mentén csak szilikontömítés található így szinte zavartalan kilátást biztosít. A rendszer nemfüggesztett, hanem alsó teherviselésű így bármilyen pergola vagy teraszfedés oldalfalaként alkalmazható. A rendszerből készült szerkezetek egyedileg gyártottak így teljesen testre szabhatók. Lehet szélről, illetve középről nyíló kialakítású és két, három, négy vagy ötsínes kialakítású, így nyílásonként akár tíz panel alkalmazható. A maximális szárnysúly 80 kg. A szerkezetek alapkivitelben üveg gombbal és letűző zárral szereltek, de lehetőség van cilinderbetétes kétoldali fogantyú használatára, illetve egyedi, printelt, festett vagy színezett üveg alkalmazására, bármilyen RAL színű vagy fa hatású profilok választására. Más rendszerekkel kombinálható.

Korlátablak

A BKS korlátablak egy olyan motorosan működtethető üvegfal mely három egy más felett elhelyezkedő üvegezett szárnyból áll és nyitott állapotban korlátként zárt állapotban pedig üvegfalként használható, így gyakorlatilag két termék egyben. A maximális szerkezetméret 4500mm széles és 4000mm magas. A szerkezet kétféle, 8 mm vastag edzett biztonsági vagy 20mm vastag hőszigetelő üveggel szerelhető, a profilok pedig elérhetők bármilyen RAL színben vagy eloxált kivitelben is elérhetők. A korlátablakok felhasználási területe főként éttermek, szállodák, fürdők, nyaralók teraszainak lezárása a legalkalmasabbak, de teraszfedések oldal lezárásaira is tökéletesen alkalmasak. Más rendszerekkel kombinálhatók.

BKS lapozható üvegfal

A BKS lapozható üvegfalak olyan alsó teherviselésű alumínium szerkezetű terasz beépítési rendszerek melynél az üvegtáblákon csak alul-felül találhatók szárny profilok és a könnyű mozgathatóságért dupla csapágyazott kerekek felelnek. Az alsó és felső zárást kefetömítés biztosítja, a panelek közötti szigetelést pedig mágnesszalag garantálja. A panelek maximális szélessége 700mm a maximális magasságuk pedig 3000mm. 8 és 10mm vastag edzett üveggel kérhető és nyitásonként 6+5 panel így nyílásonként maximum 22 panel alkalmazható.

A rendszer üvegkorláttal és árnyékolóval kiegészíthető, valamint más egyéb rendszerekkel kombinálható. A rendszerből kialakított szerkezetek teljesen testre szabhatók. Az üveg lehet normál, színezett vagy printelt, a profilok esetében pedig bármilyen RAL szín, eloxált vagy fa hatású felület elérhető. A rendszer lehetőséget ad szegmenses kialakításra így íves vagy alakos formájú teraszok lezárására is alkalmazható.

BKS Thermo lapozható üvegfal

A BKS hőszigetelő üveges lapozható üvegfalak olyan alsó teherviselésű alumínium szerkezetű terasz beépítési rendszerek melynél az üvegtáblákon körben találhatók szárny profilok és a könnyű mozgathatóságért dupla csapágyazott kerekek felelnek. Az alsó és felső zárást kefetömítés biztosítja, a panelek közötti szigetelést pedig mágnesszalag garantálja. A panelek maximális szélessége 700mm a maximális magasságuk pedig 3000mm. 30mm vastag kétrétegű hőszigetelő edzett üveggel kérhető és nyitásonként 6+5 panel így nyílásonként maximum 22 panel alkalmazható. A rendszer üvegkorláttal és árnyékolóval kiegészíthető, valamint más egyéb rendszerekkel kombinálható. A rendszerből kialakított szerkezetek teljesen testre szabhatók. Az üveg lehet normál, színezett vagy printelt, a profilok esetében pedig bármilyen RAL szín, eloxált vagy fa hatású felület elérhető. A rendszer lehetőséget ad szegmenses kialakításra így íves vagy alakos formájú teraszok lezárására is alkalmazható.

BKS ötsínes tolófal

A BKS többsíkos tolóajtó rendszere 10mm vastag edzett biztonsági üveggel elérhető, kizárólag ötsínes kialakításban. A maximális panelszélesség 1000mm a maximális panelmagasság pedig 3000mm, így a maximális szárnysúly 75 kg. A rendszerből kialakított szerkezetek teljesen testre szabhatók. Az alkalmazott üveg lehet normál, színezett vagy printelt, a profilok esetében pedig bármilyen RAL szín, eloxált vagy fa hatású felület elérhető. Az alsó és a felső tömítésről kefe zárás gondoskodik az üvegtáblák közötti tömítésért pedig egy alumínium profil felel. Elérhető alacsony vagy magasított küszöbbel. Az üvegfal karmos zárral fixálható a nyitás pedig süllyesztett szálcsiszolt fogantyúval történik. A rendszer üvegkorláttal és árnyékolóval kiegészíthető, valamint más egyéb rendszerekkel kombinálható.

BKS LUXUS TOLÓFAL

A BKS többsíkos tolóajtó rendszere 8-20mm vastag edzett biztonsági vagy hőszigetelő edzett biztonsági üveggel elérhető, kizárólag ötsínes kialakításban. A maximális panelszélesség 1000mm a maximális panelmagasság pedig 3000mm, így a maximális szárnysúly 75 kg. A rendszerből kialakított szerkezetek teljesen testre szabhatók. Az alkalmazott üveg lehet normál, színezett vagy printelt, a profilok esetében pedig bármilyen RAL szín, eloxált vagy fa hatású felület elérhető. Az alsó és a felső tömítésről kefe zárás gondoskodik az üvegtáblákon körbefutó alumínium keret található az üvegek közötti tömítésért mágnes zárás felel. A rendszer üvegkorláttal és árnyékolóval kiegészíthető, valamint más egyéb rendszerekkel kombinálható.

BKS Harmonika üvegfal

A BKS többsíkos tolóajtó rendszere 8-20mm vastag edzett biztonsági vagy hőszigetelő edzett biztonsági üveggel elérhető, kizárólag ötsínes kialakításban. A maximális panelszélesség 1000mm a maximális panelmagasság pedig 3000mm, így a maximális szárnysúly 75 kg. A rendszerből kialakított szerkezetek teljesen testre szabhatók. Az alkalmazott üveg lehet normál, színezett vagy printelt, a profilok esetében pedig bármilyen RAL szín, eloxált vagy fa hatású felület elérhető. Az alsó és a felső tömítésről kefe zárás gondoskodik az üvegtáblákon körbefutó alumínium keret található az üvegek közötti tömítésért mágnes zárás felel. A rendszer üvegkorláttal és árnyékolóval kiegészíthető, valamint más egyéb rendszerekkel kombinálható.

BKS gazdaságos üvegfal

A BKS gazdaságos lapozható üvegfal rendszer egy olyan keret nélküli szerkezet, ahol az üvegtáblákon csak alul és felül van profil az üvegtáblák közötti szigetelésről pedig mágnesszalag gondoskodik. A rendszer függesztett kialakítású dupla csapágyazott acél kerekek segítik a működtetését és alsó vezetősínnel egyáltalán nem rendelkezik, az alsó zárásról a panelek alján található kefetömítés gondoskodik. A szerkezetek 10mm-s edzett üveggel szerelhetők, a maximális panelszélesség 700mm parkolóállásonként 15 panel helyezhető el, a parkolóállások száma korlátlanul bővíthető. Az alkalmazott üveg lehet normál, színezett vagy printelt, a profilok esetében pedig bármilyen RAL szín, eloxált vagy fa hatású felület elérhető. A rendszer üvegkorláttal és árnyékolóval kiegészíthető, valamint más egyéb rendszerekkel kombinálható.

Homlokzati alumínium nyílászárók

Vállalkozásunk minden igényt kielégítő alumínium nyílászáró termékpalettával rendelkezik a gazdaságos megoldásoktól az extra hőszigetelő képességű és felszereltségű termékekig. A szerkezetek egyedileg gyártottak így lehetőség van a műszaki tartalom és a méretek konszignációhoz vagy a megrendelői igényekhez történő alakítására. A profilok rendszertől függően 8-62mm közötti egyrétegű, dupla vagy tripla üvegezés befogadására képesek és lehetőség van hővédő, öntisztuló vagy reflexiós üveg alkalmazására. Nyitásmódjuk lehet fix, bukó, nyíló, nyíló-bukó, toló vagy harmonika. Lehetőség van a szárnyak motoriálására. Árnyékolókkal, rovarhálóval és korlát rendszerekkel kiegészíthető. Az alumínium profilok bármilyen RAL színben, eloxált vagy fa hatású felülettel rendelhetők és akár extra méretű, ferde vagy íves szerkezetek kialakíthatók belőle. Ezekből a termékekből készítjük télikertjeink oldalfalait is.

TOLHATÓ ZSALU

A tolható zsalu egy olyan modulárisan felépíthető oldalfal rendszer, ahol egy panel maximális mérete 1200mm szélesség és 2900mm magasság. A rendszer moduláris felépítésének köszönhetően lehet egy vagy több panel egy vagy több sínen és tolhatók egy irányba vagy két oldalra is. A lamellák kézzel 0-170° között forgathatók egyben, vagy akár két szakaszra is oszthatók, tehát az mondjuk az alsó és a felső fele külön nyitható és zárható. A zsalu rendszer bármilyen RAL színre porszórható és hamarosan digitális fa hatású felületkezeléssel is elérhetővé válik