Bioklimatikus pergola, pergola árak

Bioklimatikus pergola – Mivel a termékek egyedileg gyártott pergolák ezért minden esetben egyedi ajánlat elkészítése szükséges, jelen példaszámítás csak az érdeklődők kíváncsiságának kielégítését szolgálja.

Minden hasonló pergolát úgy hirdetnek, hogy „minden időjárási körülményre”, ami az esetek túlnyomó részében nem igaz. A legtöbb terméket, főként az „S” vagy „Z” lamellás pergolákat nem méretezik hóterhelésre ezért azokat hóesés esetén ki szükséges nyitni a szerkezet károsodástól történő védelme érdekében. Az ilyen pergolák elözönlötték a piacot erre válaszul született meg a Tarasola ESSENTIAL modell, mely a TECHNIC rendszer kistestvére. Az ESSENTIALlel ellentétben a TECHNIC típus lamellája dupla falú, így kevésbé melegszik vagy hűl és szilárdságban is verhetetlen. Még a maximális modulméret esetén is 120kg/m2 hóterhelés és ezzel egyidejű 120km/h szélterhelés viselésére képes, ami valljuk be igen ritkán fennálló időjárási körülmény, így mondhatjuk, hogy valóban szinte minden időjárási körülményre készült.

Tarasola Technic pergola rendszer
Tarasola Technic pergola rendszer

Ennyi bevezető után térjünk rá a mindenkit foglalkoztató ár kérdéskörre.

 

Pergola ár – pergola építés – Mennyibe kerül egy pergola?

A szerkezetek kétféle standard színben RAL9010ST strukturált fehér és RAL7016ST strukturált antracit szürke színben, a lamellák pedig RAL9010ST strukturált fehér színben érhetőek el alapkivitelben. Bővebben a RAL színskáláról az alábbi fotón, vagy ezen a linken keresztül tájékozódhat. Ha ettől eltérő színt szeretne a Megrendelő a kiválasztott méretű alapmodell árának 8%-a a felár a váz egyedi színe esetében és 12% a felár a lamellák egyedi színe estében.

ral színskála
RAL színskála ismertetve

Elektromos pergolák, bioklimatikus pergola – TELECO motoros pergola

Mindkét típus alapkivitelben TELECO motorral és 42 csatornás távirányítóval kerül leszállításra.

  • A 300×313,8cm-s alapterületű ESSENTIAL pavilon alapára 1.499.000 Ft + ÁfaA 295×301,9cm-s alapterületű TECHNIC pavilon alapára 1.999.000 Ft + Áfa

A szerkezetekhez az egyedi színen kívül számos pergola kiegészítő kérhető melyeknek az ára a fenti méretekhez a következőképp alakul:

  • Egyoldali keret nélküli üvegfal 10mm-s ESG biztonsági üvegezéssel 537.000 Ft + Áfa
  • Egyoldali napháló rádiós motorral: 410.000 Ft + Áfa
  • Dimmelhető LED spotlámpák, fehér fényű vagy RGB LED szalag: 170-300.000 Ft + Áfa
  • Bluetooth audio rendszer két hangszóróval: 280.000 Ft + Áfa
  • TELECO DAISY okos vezérlés: 150.000 Ft + Áfa
  • Időjárás érzékelők (szél, hó, eső és nap): 49.000 Ft + Áfa /db
Tarasola essential pergola rendszer
Tarasola essential pergola rendszer

A szállítási és szerelési munkadíj a megvalósulás helyszínétől és a projekt összetettségétől függően az anyag ár 10-25%-a lehet.

Bioklimatikus pergola árajánlatkérés

Reméljük a fentiek elég támpontot adnak az általunk kínált termékek árszintjéhez, azonban, ha pontos ajánlatot szeretne kapni a kívánt teraszfedésre vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot és kérje ingyenes ajánlatunkat ide kattintva. Több információt szeretne megtudni a pergola rendszerek működéséről és tulajdonságairól? Tanulmányozza a pergola árnyékolókra készült termékoldalunkat ide kattintva.

Legújabb bejegyzések