Értékesítési gyakorlatunk
elejétől a végéig

1.

Szakértőink felveszik az érdeklődőkkel a kapcsolatot. Mintákkal, tervekkel és tanácsokkal segítünk formába önteni az elképzelését és elkészítjük az előzetes árajánlatot. Amennyiben sikerül megtalálunk az igényeinek megfelelő megoldást kollégáink felkeresik önt és pontosan felmérik a beépítési helyszínt a tökéletes végeredmény érdekében. Az árajánlat készítés ingyenes akár több opcióban is, a helyszíni felmérésre és tanácsadásra egyösszegű díjat számítunk fel melyet megrendelés esetén jóváírunk az ajánlati árból.

2.

Az ajánlat elfogadását, az előleg befizetését és a gyártmánytervek jóváhagyását követően megkezdjük a szerkezetek gyártását. A gyártási folyamat standard szerkezeteknél akár 2-4 hét alatt, extra műszaki tartalom esetén 6-10 hét alatt történik.

3.

A gyártás befejeztével szerelési időpontot egyeztetünk ügyfeleinkkel. Az előre egyeztetett időpontban kiszállítjuk a szerkezeteket és elvégezzük a rendszer és az esetlegesen szükséges fogadó és kiegészítő szerkezetek beépítését. A beépítés végeztével feltakarítjuk a munkaterületet és a munkavezető átadja a kész szerkezetet a megrendelőnek és megtanítja a használatát.

4.

A beépítési folyamat befejeztével nincs más dolga, mint hogy egész évben élvezze teraszát!

Kérje ajánlatunkat!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Név*
E-mail cím*
Engedélyezett fájl típusok: jpg, png, bmp, jpeg., Max. file size: 1 MB.
Kizárólag JPG, PNG vagy BMP fotókat tudunk elfogadni, maximum 1MB méretben.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Telefon: +36 20 232 1507
E-mail: info@mobiluvegfalak.hu

Kiállítóterem: 2534 Tát, Fő út 120/B.
Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig 9:00 – 15:00
Előzetes egyeztetéssel nyitvatartási időn kívül is látogatható! Javasoljuk, hogy mindenképp foglaljon időpontot annak érdekében, hogy ne kelljen sorba állnia.

Hasznos

Általános Szerződési Feltételek

© 2023 mobilüvegfalak.hu – Minden jog fenntartva!