Tarasola Simple

5 év garancia

manuális működés

elhúzható pergola

lehúzható oldalfal

szélálló

UV-álló

esőálló

moduláris

LED-világítás

infravörös fűtés

távirányító

időjárás-érzékelő

RAL-színsklála

fa hatás elérhető

A Tarasola Simple pergola egy olyan termék mely a prémium pergola rendszerek minden tulajdonságát magában hordozza néhány leegyszerűsített műszaki megoldással így kedvezőbb árának köszönhetően ideális megoldás lehet alacsonyabb költségvetésű teraszbeépítési projektek esetén. Kifejezetten olyan magán befektetők számára lett kifejlesztve, akik a könnyed, kecses formákat keresik.

Az alkalmazott alumínium profilok csökkentett keresztmetszetűek így filigrán megjelenésének köszönhetően remekül illik hagyományos és modern környezetbe is. A visszahúzható ponyvás kialakításnak köszönhetően lehetőség van az időjárás függvényében zárt állapotban használni, mely maximális árnyékot ad, illetve ha az időjárás engedi, nyitott állapotban a szabad ég alatt élvezhető a terasz vagy a kert.

A fedés anyaga 3 rétegű, nem gyúlékony, 100% UV álló. A tető fedés színe választható a teljes TechProtect palettáról. A vázszerkezet színe lehet bármilyen RAL színű vagy fahatású. Csak falra szerelhető kivitelben elérhető, az alap modell kézzel működtethető, de kérhető motoros változatban is. A lejtett tetőnek köszönhetően az esővíz a pergola elülső részén található beépített csatornába folyik és onnan a lábakban található rejtett lefolyón keresztül távozik. A szerkezet szélállósága maximum 50 km/h. Egy modul maximális mérete 700 cm széles és 500 cm kinyúlású lehet. Több szerkezet egymáshoz kapcsolható modulárisan, így nagyobb területek fedése is megoldható. A modulok külön-külön irányíthatóak. A  motorosan működtethető változat esetében a távirányító előre beprogramozott beállításokkal még könnyebbé teszi a pergola illetve akár a kiegészítők használatát is.

Számos extra felszerelés választható opcionálisan az alap modell kiegészítésére. Az integrálható dimmelhető LED spot lámpák gondoskodnak a pergola területének világításáról melyek fényereje a távirányítón állítható, a 0-25-50-75-100%-s előbeállításokkal egyszerűen szabályozható, de akár fokozatmentesen is állítható. A keresztgerendákba beépíthető fehér fényű vagy RGB LED szalag egyaránt. A fehér fényű LED szalag kellemes megvilágítást biztosít a pergolán belül, a színes fényű LED szalag pedig remek hangulatvilágításként használható. A tetőgerendákra vagy az oszlopokra egyaránt szerelhető infravörös hősugárzó, mely fali kapcsolóval vagy akár a pergola távirányítójával vezérelhető, hogy a hűvösebb időjárás ellenére se kelljen mellőzni a teraszt. Különféle időjárás érzékelők is elérhetők, úgy mint, nap, szél, vagy eső érzékelők. Ezek az érzékelők mind a pergola mind pedig a naphálók használati komfortját növelhetik. Az oldalárnyékolók mellett számos egyéb oldalsó lezárási opció áll rendelkezésünkre, úgy mint, alumínium tolható zsalu panelek, keret nélküli lapozható vagy eltolható üvegfalak, hőszigetelt üveges lapozható vagy eltolható üvegfalak, fix üvegfalak, üvegkorlátok vagy motoros korlátablakok.

Moduláris kialakításának, nagyfokú kopásállóságának, testreszabhatóságának és a számos elérhető kiegészítőnek köszönhetően egy nagyon sokoldalú, tartós és széleskörűen felhasználható teraszfedési megoldás. Használható pihenésre vagy szórakozásra egyaránt az otthonunk komfortját növelve ezzel a termékkel is.

Eltévedt a fogalmak tengerében? Segítünk!

Telefon: +36 20 232 1507
E-mail: info@mobiluvegfalak.hu

Kiállítóterem: 2534 Tát, Fő út 120/B.
Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig 9:00 – 15:00
Előzetes egyeztetéssel nyitvatartási időn kívül is látogatható! Javasoljuk, hogy mindenképp foglaljon időpontot annak érdekében, hogy ne kelljen sorba állnia.

Hasznos

Általános Szerződési Feltételek

© 2023 mobilüvegfalak.hu – Minden jog fenntartva!