BKS Tolófal

Hangszigetelés

Hangszigetelés

Hangszigetelés

Hangszigetelés

Hangszigetelés

Hangszigetelés

Hangszigetelés

Hangszigetelés

Hangszigetelés

Hangszigetelés

Hangszigetelés

Hangszigetelés

A BKS tolófal egy olyan keret nélküli tolható üvegfal rendszer, mely egy alsó és egy felső vezetősínből, 8 mm vastag edzett biztonsági üvegtáblákból és a táblákra erősített profilokból áll. Az edzett üveges szárnyakon csak alsó és felső profil található, a táblák közötti tömítést egy 12 mm széles felületkezelt alumínium profil biztosítja. Ez az üvegfal típus védetté teszi teraszunkat a zavaró időjárási tényezőktől, úgy mint, hideg, szél, eső, zaj vagy por a kilátás csökkentése nélkül.

A szélső vagy középről nyíló kialakítás esetén a középső panel eltolásával nyitható a szerkezet. Az üvegtáblák egymás mögé tolódnak és együtt is könnyedén mozgathatóak. Az üvegtáblák megvezetését a lapokra ragasztott profilokra szerelt vasalati elemek szolgálják. A panelek nagy teherbírású csapágyazott görgős kocsikon nagyon könnyedén elcsúsztathatók. A használati komfortot tovább javítja a felső profil és vezetőgörgők beépítése és 8 mm vastag edzett üveg használata. A 8 mm vastag üveg a masszív alsó és felső profiloknak valamint az üvegek közötti keskeny alumínium lécnek köszönhetően kellő stabilitású. A kocsik magassági finombeállítási lehetőséggel rendelkeznek. Alapkivitelben a nyitást és zárást egy letűző zár és egy esztétikus fém fogantyú biztosítja. A letűző zár felengedésével az első panel nyitható a fogantyú meghúzásával. A záráshoz toljuk vissza a fő panelt a helyére és nyomjuk le a letűző zárat. Az alap zár megoldáson kívül van lehetőség úgy nevezett önjáró motoros nyitásra, mely egy alsó sínre szerelt távirányítóval vezérelhető akkumulátoros motor, ami zárt állapotban feltölti magát. Ezzel a szerkezet egy gombnyomással nyitható, illetve zárható. A rendszerben két bázis profil elérhető. Három, illetve öt pályás kerettel gyártható. A minimum pályaszám kettő maximum pályaszám öt. A falcsatlakozások kialakítására két megoldást kínál a rendszer. A szélső üvegtáblák falnyílás felőli oldalára buborék szilikon profil szerelhető mely zárt állapotban neki nyomódik a falnak, vagy ellátható egy szélső kefe tömítéses záró profillal, melybe a szélső üvegtábla zárt állapotban belecsúszik.

Ez az üvegfal rendszer alsó terhelésű, mivel az üvegtáblák nem a felső sínre függesztettek, így ez a rendszer kiválóan alkalmas például megerősítetlen födémekhez, áthidalókhoz vagy pergolákhoz. A rendszer nagy falvastagságú, tartós alumínium profilokból 8 mm vastag edzett üvegezésből és korrózió ellen kezelt acél kocsikból és görgőkből áll és teljesen testre szabhatóak. A profilok felületkezelése készülhet elektrosztatikus porszórással bármilyen RAL színben, eloxálással vagy fa hatású festéssel is. Az üvegezés választható a megrendelői igények figyelembevételével. Az üvegek a beruházó igényeinek megfelelően lehetnek ESG edzett biztonsági üvegek float, savmart, reflexiós, parsol, festett vagy multifunkciós alapüvegből egyaránt.

A nyitás történhet egy vagy két oldalra egyaránt a helyhasználati igények, berendezési tárgyak és akadályok, valamint a közlekedési útvonalak figyelembevételével. A rendszer elérhető normál illetve alacsony küszöbbel. A maximális panelszélesség 1000mm, és nyitásonként oldalról nyíló változat esetében maximum 5, középről nyíló változat esetében pedig 10 panel alkalmazható. Az egy szerkezettel lezárható nyílás maximum szélessége 10 méter.

A keskeny profiloknak és a változatos felületkezelési lehetőségeknek köszönhetően bármilyen építészeti stílushoz illeszkedő és az alkalmazott anyagoknak köszönhetően tartós rendszer, ami kiválóan alkalmas otthonokhoz, kereskedelmi és vendéglátó egységekhez vagy közintézményekhez egyaránt. Ez a lapozható üvegfal típus egyebek mellett alkalmas beltéri térelválasztásra, erkélyek vagy teraszok lezárására, pergolák vagy üvegezett teraszfedések oldalfalaként egyaránt. Az ilyen és ehhez hasonló szerkezetekkel beépített helységek komfortját tovább növelhetjük különböző kiegészítőkkel, mint például vertikális árnyékoló vagy hősugárzó.

Eltévedt a fogalmak tengerében? Segítünk!

Telefon: +36 20 232 1507
E-mail: info@mobiluvegfalak.hu

Kiállítóterem: 2534 Tát, Fő út 120/B.
Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig 9:00 – 15:00
Előzetes egyeztetéssel nyitvatartási időn kívül is látogatható! Javasoljuk, hogy mindenképp foglaljon időpontot annak érdekében, hogy ne kelljen sorba állnia.

Hasznos

Általános Szerződési Feltételek

© 2023 mobilüvegfalak.hu – Minden jog fenntartva!