Tarasola Technic Pro

5 év garancia

forgatható lamellák

üvegfallal beépíthető

alumínium

szélálló

UV-álló

esőálló

hidegálló

LED-világítás

infravörös fűtés

moduláris

Hangszigetelés

audio rendszer

távirányító

időjárás-érzékelő

RAL-színsklála

fa hatás elérhető

A Technic Pro a Tarasola zászlóshajójának a Technicnek a továbbfejlesztett változata. A fejlesztéseknek köszönhetően egy vonzó megjelenésű és még funkcionálisabb modell jött létre. A csavarkötések minimálisra csökkentésének köszönhetően a tető modern karaktere kellemes a szemnek.

Egyik fő jellegzetessége, ami kétségtelenül kihat mind a megjelenésre, mind pedig a funkcionalitásra, az a tetőgerendába integrált árnyékoló tok. Ennek eredményeképp a szerkezet megjelenése minimalista. Ráadásul ennek a megoldásnak az alkalmazása sokkal elegánsabb kialakítást enged abban az esetben, ha oldalárnyékolóval és üvegfallal is ki szeretnénk egészíteni a pergolánkat, mivel ebben az esetben nem látszik egy különálló árnyékoló doboz a szerkezet oldalán. A tető lamellák vízelvezető rendszere is módosult az új bioklíma rendszerben, a bevezetett módosításoknak köszönhetően sikerült leredukálni a lamellákra visszafröccsenő esőcseppeket. A lamellák úgy zárnak, hogy az elvezetett víz láthatatlan a szemnek.

Az alkalmazott újítások szignifikánsan növelik a használati komfortot és még ellenállóbbá teszik a szerkezetet az időjárási körülményekkel szemben. Ezek eredményeképpen a Tarasola Technic Pro kiegészítőkkel kombinálva majdnem egész évben használható télikertként is alkalmazható. A beépített oldalárnyékoló és a szabadalmaztatott vízelvezető rendszer mellett ennek a bioklimatikus pergola rendszernek számos előnyös tulajdonsága van. A vezérlés beépített okosfunkciókkal és automatizmusokkal van ellátva mely különböző kiegészítőkkel, mint például időjárás érzékelők vagy WiFi-s vezérlőközpont még tovább fejleszthető. A szerkezet maximális mérete 7000x4500mm mely modulárisan tovább növelhető és a szerkezet hóterhelhetősége még a legnagyobb modulméret esetén is 120kg/m2 szélállósága pedig 160km/h. A tető 0-135 fokig fokozatmentesen nyitható.

A szerkezet és a lamellák bármilyen RAL színre vagy fa hatásúra is felületkezelhetők. Kialakítását tekintve három modellváltozatot különböztetünk meg. Az első az úgynevezett Pavilon egy szabadon álló típus. A második a Gardena az egyik oldalon nem rendelkezik lábakkal, hanem konzolokkal a falra rögzül. A harmadik változat pedig a Tende, ami láb nélküli kialakítást takar, födémnyílások beépítéséhez kifejlesztett típus. Ez a pergolatípus kiegészítők széles választékával látható el a megrendelői igényeknek megfelelően. Elérhető öt különböző beépített világítás. A lamellákba integrálható dimmelhető LED spot, 12,5 cm-s és 40 cm-s cső egyaránt. A lamellákba épített LED lámpák fényereje a távirányítón állítható, a 0-25-50-75-100%-s előbeállításokkal egyszerűen szabályozható. A keresztgerendákba beépíthető fehér fényű vagy RGB LED szalag egyaránt. A fehér fényű LED szalag nyitott tető mellett megfelelő megvilágítást biztosít a pergolán belül a színes fényű LED szalag pedig remek hangulatvilágításként használható. A szerkezetbe integrálható továbbá Bluetooth hangrendszer is, ami szintén stílusos és hangulatos kiegészítője lehet családi vagy baráti összejöveteleknek. A tetőgerendákra vagy az oszlopokra egyaránt szerelhető infravörös hősugárzó, mely fali kapcsolóval vagy a pergola távirányítójával egyaránt vezérelhető.

A Technic Pro-hoz akár 6 méteres szélességig elérhetők oldalárnyékolók az integrált kialakításnak köszönhetően. Különféle időjárás érzékelők is elérhetők, úgy mint, nap, szél, hó vagy eső érzékelők. Ezek az érzékelők mind a pergola mind pedig a naphálók használati komfortját növelhetik. Az oldalárnyékolók mellett számos egyéb oldalsó lezárási opció áll rendelkezésünkre, úgy mint, alumínium tolható zsalu panelek, keret nélküli lapozható vagy eltolható üvegfalak, hőszigetelt üveges lapozható vagy eltolható üvegfalak, fix üvegfalak, üvegkorlátok vagy motoros korlátablakok. Moduláris kialakításának, nagyfokú kopásállóságának, testreszabhatóságának és a számos elérhető kiegészítőnek köszönhetően egy nagyon sokoldalú, tartós és széleskörűen felhasználható lakótérbővítési, medence vagy teraszfedési megoldás. Használható pihenésre vagy szórakozásra egyaránt, akár otthoni környezetben, akár hotelek, éttermek, uszodák vagy bárok esetében is.

Eltévedt a fogalmak tengerében? Segítünk!

Telefon: +36 20 232 1507
E-mail: info@mobiluvegfalak.hu

Kiállítóterem: 2534 Tát, Fő út 120/B.
Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig 9:00 – 15:00
Előzetes egyeztetéssel nyitvatartási időn kívül is látogatható! Javasoljuk, hogy mindenképp foglaljon időpontot annak érdekében, hogy ne kelljen sorba állnia.

Hasznos

Általános Szerződési Feltételek

© 2023 mobilüvegfalak.hu – Minden jog fenntartva!