Tarasola Flat

5 év garancia

elhúzható lamellák

???

???

???

szélálló

UV-álló

esőálló

LED-világítás

infravörös fűtés

moduláris

Hangszigetelés

audio rendszer

távirányító

időjárás-érzékelő

RAL-színsklála

fa hatás elérhető

A Tarasola Flat egy olyan lapos tetős visszahúzható ponyvás pergola modell mely egyszerű, letisztult ugyanakkor elegáns. A szerkezet magas minőségű porszórt alumínium vázból készül, opcionálisan beépített csatornával és rejtett lefolyóval ellátható, ez a fajta kialakítás nagyban növeli a szerkezet esztétikáját és komfortját. Elérhető falhoz szerelt és szabadon álló kivitelben egyaránt, ezáltal illeszkedik a különböző térhasználati lehetőségekhez és igényekhez.

A profilok lehetnek bármilyen RAL színűek vagy akár fa hatásúak is. A működtetése  kizárólag motoros kivitelben elérhető. A visszahúzható ponyvás kialakításnak köszönhetően lehetőség van az időjárás függvényében zárt állapotban használni, mely maximális árnyékot ad, illetve ha az időjárás engedi, nyitott állapotban a szabad ég alatt élvezhető a terasz vagy a kert.

A fedés anyaga a teljes TechProtect palettáról válaszható, mely anyag három rétegű, vízálló, UV álló és nem gyúlékony. A szerkezet rendkívül ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, a szélállósága eléri a 120km/h. Egy modul maximális mérete 450 cm széles és 600 cm kinyúlású lehet. Több szerkezet egymáshoz kapcsolható modulárisan, így nagyobb területek fedése is megoldható. A modulok külön-külön irányíthatóak. A rendszerhez számos opcionális kiegészítő kérhető . A vezérlés beépített okosfunkciókkal és automatizmusokkal van ellátva mely különböző kiegészítőkkel, mint például időjárás érzékelők vagy WiFi-s vezérlőközpont még tovább fejleszthető. Elérhető öt különböző beépített világítás.

A lamellákba integrálható dimmelhető LED spot, 12,5 cm-s és 40 cm-s cső egyaránt. A lamellákba épített LED lámpák fényereje a távirányítón állítható, a 0-25-50-75-100%-s előbeállításokkal egyszerűen szabályozható, vagy fokozatmentesen állítható. A keresztgerendákba beépíthető fehér fényű vagy RGB LED szalag egyaránt. A fehér fényű LED szalag kellemes megvilágítást biztosít a pergolán belül, a színes fényű LED szalag pedig remek hangulatvilágításként használható. A szerkezetbe integrálható továbbá Bluetooth hangrendszer is, ami szintén stílusos és hangulatos kiegészítője lehet családi vagy baráti összejöveteleknek. A tetőgerendákra vagy az oszlopokra egyaránt szerelhető infravörös hősugárzó, mely fali kapcsolóval vagy a pergola távirányítójával egyaránt vezérelhető, hogy a hűvösebb hónapokban se kelljen mellőzni a teraszt. Opcionális kiegészítőként válaszhatók ZIP árnyékolók. Különféle időjárás érzékelők is elérhetők, úgy mint, nap, szél, vagy eső érzékelők. Ezek az érzékelők mind a pergola mind pedig a naphálók használati komfortját növelhetik.

Az oldalárnyékolók mellett számos egyéb oldalsó lezárási opció áll rendelkezésünkre, úgy mint, alumínium tolható zsalu panelek, keret nélküli lapozható vagy eltolható üvegfalak, hőszigetelt üveges lapozható vagy eltolható üvegfalak, fix üvegfalak, üvegkorlátok vagy motoros korlátablakok. Moduláris kialakításának, nagyfokú kopásállóságának, testreszabhatóságának és a számos elérhető kiegészítőnek köszönhetően egy nagyon sokoldalú, tartós és széleskörűen felhasználható lakótérbővítési, medence vagy teraszfedési megoldás. Használható pihenésre vagy szórakozásra egyaránt, akár otthoni környezetben, akár hotelek, éttermek,  vagy bárok esetében is.

Eltévedt a fogalmak tengerében? Segítünk!

Telefon: +36 20 232 1507
E-mail: info@mobiluvegfalak.hu

Kiállítóterem: 2534 Tát, Fő út 120/B.
Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig 9:00 – 15:00
Előzetes egyeztetéssel nyitvatartási időn kívül is látogatható! Javasoljuk, hogy mindenképp foglaljon időpontot annak érdekében, hogy ne kelljen sorba állnia.

Hasznos

Általános Szerződési Feltételek

© 2023 mobilüvegfalak.hu – Minden jog fenntartva!