Tarasola Elegancy

5 év garancia

elhúzható lamellák

lehúzható oldalfal

???

???

szélálló

UV-álló

esőálló

LED-világítás

infravörös fűtés

moduláris

Hangszigetelés

audio rendszer

távirányító

RAL-színsklála

fa hatás elérhető

A Tarasola Elegancy egy olyan ferde tetős visszahúzható ponyvás pergola modell mely egyszerű, letisztult ugyanakkor elegáns. A szerkezet magas minőségű porszórt alumínium vázból készül, beépített csatornával és rejtett lefolyóval ellátott. Elérhető falhoz szerelt és szabadon álló kivitelben egyaránt, ezáltal sokféle felhasználhatóságra ad lehetőséget, legyen szó akár teraszfedésről, vagy kertvégi kiülő kialakításáról.

A profilok lehetnek bármilyen RAL színűek vagy akár fa hatásúak is, ezáltal bármilyen környezetbe könnyen illeszkedhet. A működtetése kizárólag motoros kivitelben elérhető. A visszahúzható ponyvás kialakításnak köszönhetően lehetőség van az időjárás függvényében zárt állapotban használni, mely maximális árnyékot ad, illetve ha az időjárás engedi, nyitott állapotban a szabad ég alatt élvezhető a terasz vagy a kert.  A fedés anyaga a teljes TechProtect palettáról válaszható, mely anyag három rétegű, vízálló, UV álló és nem gyúlékony, és nagyon tartós.

Ellenáll a zord időjárási viszonyoknak, akár a 120 km/h szélnek is. Egy modul maximális mérete 500 cm széles és 600 cm kinyúlású lehet. Több szerkezet egymáshoz kapcsolható modulárisan, így nagyobb területek fedése is megoldható. A modulok külön-külön irányíthatóak. A rendszerhez számos opcionális kiegészítő kérhető, például a keresztgerendákba integrált dimmelhető LED spotlámpák, infravörös hősugárzók, oldalsó naphálók, beépített Bluetooth hangrendszer, üveg oldalfalak vagy időjárás érzékelők. A vezérlés beépített okosfunkciókkal és automatizmusokkal van ellátva mely különböző kiegészítőkkel, mint például időjárás érzékelők vagy WiFi-s vezérlőközpont még tovább fejleszthető. Elérhető öt különböző beépített világítás. Dimmelhető LED spot, 12,5 cm-s és 40 cm-s cső egyaránt. A lamellákba épített LED lámpák fényereje a távirányítón állítható, a 0-25-50-75-100%-s előbeállításokkal egyszerűen szabályozható, de kedvünknek megfelelően akár fokozatmentesen is. A keresztgerendákba beépíthető fehér fényű vagy RGB LED szalag egyaránt. A fehér fényű LED szalag kellemes megvilágítást biztosít a pergolán belül, a színes fényű LED szalag pedig remek hangulatvilágításként használható.

A szerkezetbe integrálható továbbá Bluetooth hangrendszer is, ami szintén stílusos és hangulatos kiegészítője lehet családi vagy baráti összejöveteleknek. A tetőgerendákra vagy az oszlopokra egyaránt szerelhető infravörös hősugárzó, mely fali kapcsolóval vagy a pergola távirányítójával egyaránt vezérelhető. Opcionális kiegészítőként választhatóak ZIP árnyékolók. Különféle időjárás érzékelők is elérhetők, úgy mint, nap, szél, vagy eső érzékelők. Ezek az érzékelők mind a pergola mind pedig a naphálók használati komfortját növelhetik. Az oldalárnyékolók mellett számos egyéb oldalsó lezárási opció áll rendelkezésünkre, úgy mint, alumínium tolható zsalu panelek, keret nélküli lapozható vagy eltolható üvegfalak, hőszigetelt üveges lapozható vagy eltolható üvegfalak, fix üvegfalak, üvegkorlátok vagy motoros korlátablakok. Moduláris kialakításának, nagyfokú kopásállóságának, testreszabhatóságának és a számos elérhető kiegészítőnek köszönhetően egy nagyon sokoldalú, tartós és széleskörűen felhasználható lakótérbővítési, medence vagy teraszfedési megoldás. Használható pihenésre vagy szórakozásra egyaránt, akár otthoni környezetben, akár hotelek, éttermek, vagy bárok esetében is

Eltévedt a fogalmak tengerében? Segítünk!

Telefon: +36 20 232 1507
E-mail: info@mobiluvegfalak.hu

Kiállítóterem: 2534 Tát, Fő út 120/B.
Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig 9:00 – 15:00
Előzetes egyeztetéssel nyitvatartási időn kívül is látogatható! Javasoljuk, hogy mindenképp foglaljon időpontot annak érdekében, hogy ne kelljen sorba állnia.

Hasznos

Általános Szerződési Feltételek

© 2023 mobilüvegfalak.hu – Minden jog fenntartva!