Tarasola Cubic

5 év garancia

elhúzható lamellák

lehúzható oldalfal

???

???

szélálló

UV-álló

esőálló

LED-világítás

infravörös fűtés

moduláris

távirányító

időjárás-érzékelő

RAL-színsklála

fa hatás elérhető

Masszív szerkezet, kocka forma, minimalista és modern design jellemzi a Tarasola Cubic rendszert. Egy olyan teraszfedési megoldás, amely esztétikus megjelenése mellett ellenáll a kedvezőtlen időjárási körülményeknek, úgy mint, az eső, az erős napsugárzás vagy akár a hó, kialakítása biztosítja a komfortos használhatóságot. Két féle verzióban elérhető: szabadon álló vagy falhoz rögzített, ennek köszönhetően megfelel mindenféle ízlésnek és térhasználati igénynek.

Egy modul maximális mérete 900 cm széles és 600 cm kinyúlású, de modulárisan összekapcsolható több termék is, így a felépítése lehetővé teszi nagyobb területek fedését is a rendszerrel, ezért érdekes megoldás lehet a turisztikai és vendéglátóipari szektor szereplői számára. Minden modul külön fedéssel rendelkezik, így külön-külön nyithatóak vagy zárhatóak a pergolák. A visszahúzható ponyvás kialakításnak köszönhetően lehetőség van az időjárás függvényében zárt állapotban használni, mely maximális árnyékot ad, illetve ha az időjárás engedi, nyitott állapotban a szabad ég alatt élvezhető a terasz vagy a kert.

A ponyva színe válaszható a teljes TechProtect palettáról, melynek anyaga 100% UV és eső álló és nem gyúlékony. Az új, szabadalmaztatott két rétegű feszes ponyva fedése egyedülálló megjelenést kölcsönöz neki. A lejtett tetős társaival ellentétben ez a modell sík, feszített tetővel rendelkezik, ami innovációnak számít a ponyvás pergolák között. Szélállósága rendkívüli, képes ellenállni az akár 120 km/h szélnek. A vázszerkezet porszórt alumínium. Az egyedi külsőt biztosítja, hogy bármilyen  RAL színben választható, vagy akár fa hatású kivitelben. A vezérlés beépített okosfunkciókkal és automatizmusokkal van ellátva mely különböző kiegészítőkkel, mint például időjárás érzékelők vagy WiFi-s vezérlőközpont még tovább fejleszthető. Elérhető öt különböző beépített világítás. Az integrált dimmelhető LED spot, 12,5 cm-s és 40 cm-s cső egyaránt. A beépített LED lámpák fényereje a távirányítón állítható, a 0-25-50-75-100%-s előbeállításokkal egyszerűen szabályozható, de kedvünk szerint fokozatmentesen is állítható.

A keresztgerendákba beépíthető fehér fényű vagy RGB LED szalag egyaránt. A fehér fényű LED szalag megfelelő megvilágítást biztosít a pergolán belül, a színes fényű LED szalag pedig remek hangulatvilágításként használható. A szerkezetbe integrálható továbbá Bluetooth hangrendszer is, ami szintén stílusos és hangulatos kiegészítője lehet családi vagy baráti összejöveteleknek. A tetőgerendákra vagy az oszlopokra egyaránt szerelhető infravörös hősugárzó, mely fali kapcsolóval vagy a pergola távirányítójával egyaránt vezérelhető, hogy a hűvösebb időjárás ellenére se kelljen mellőzni a teraszt. Teljesen automatizálható, ami az időjárási elemek kényelmes és hatékony irányítását teszi lehetővé, amit az alkalmazható kiegészítők, úgy, mint oldalfalak, árnyékolók, hősugárzók, világítások és időjárás érzékelők egyaránt támogatnak. Különféle időjárás érzékelők is elérhetők, úgy mint, nap, szél, hó vagy eső érzékelők. Az oldalárnyékolók mellett számos egyéb oldalsó lezárási opció áll rendelkezésünkre, úgy mint, alumínium tolható zsalu panelek, keret nélküli lapozható vagy eltolható üvegfalak, hőszigetelt üveges lapozható vagy eltolható üvegfalak, fix üvegfalak, üvegkorlátok vagy motoros korlátablakok.

Moduláris kialakításának, nagyfokú kopásállóságának, testreszabhatóságának és a számos elérhető kiegészítőnek köszönhetően egy nagyon sokoldalú, tartós és széleskörűen felhasználható medence vagy teraszfedési megoldás. Használható pihenésre vagy szórakozásra egyaránt, akár otthoni környezetben, akár hotelek, éttermek, uszodák vagy bárok esetében is.

Eltévedt a fogalmak tengerében? Segítünk!

Telefon: +36 20 232 1507
E-mail: info@mobiluvegfalak.hu

Kiállítóterem: 2534 Tát, Fő út 120/B.
Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig 9:00 – 15:00
Előzetes egyeztetéssel nyitvatartási időn kívül is látogatható! Javasoljuk, hogy mindenképp foglaljon időpontot annak érdekében, hogy ne kelljen sorba állnia.

Hasznos

Általános Szerződési Feltételek

© 2023 mobilüvegfalak.hu – Minden jog fenntartva!