Tarasola Essential

5 év garancia

forgatható lamellák

üvegfallal beépíthető

alumínium

szélálló

UV-álló

esőálló

hidegálló

LED-világítás

infravörös fűtés

távirányító

időjárás-érzékelő

RAL-színsklála

fa hatás elérhető

A Tarasola Essential egy olyan forgatható lamellás bioklimatikus pergola modell mely esetén néhány leegyszerűsített műszaki tartalommal egy prémium kategória szintű termék jött létre kedvezőbb áron. A szerkezet magas minőségű porszórt alumínium vázból készül.  Ez egy bioklimatikus pergola modell, ami azt jelenti, hogy a természet energiáit használva képes kellemes klímát létrehozni, ami pozitív hatást gyakorol használói számára.

Lamellái forgathatók, a távirányítón vannak előre beállított lamella állások, ilyen a 0, a 45, 90, és a 135, de ezeken kívül fokozatmentesen is állíthatóak 0 fok és 135 fok közötti  tartományban. Zárt állapotban tökéletesen árnyékol, a nyitott állapot pedig számtalan lehetőséget kínál. Manuálisan is szabályozható de akár teljesen automatizálható a lamellák forgatása.

A felhasználó eldöntheti, hogy mennyi napfényt enged be, vagy továbbra is árnyékoljanak a lamellák a nap állását figyelembe véve, de a nyitott tetőnek köszönhetően a levegő be tud áramlani ezáltal kellemesebbé téve a pergola alatti klímát. Beépített csatornával és rejtett lefolyóval rendelkezik. Az egyedi külsőt biztosítja, hogy bármilyen  RAL színben választható, vagy akár fa hatású kivitelben. A szerkezet 120km/h szélállóságú. Számos választható kiegészítő elérhető a modellhez, csatornába integrált fehér fényű vagy RGB LED szalag, időjárás érzékelők, infravörös hősugárzók, oldalsó naphálók vagy üveg oldalfalak. Az oldalfalak beépítésével és hősugárzóval kombinálva akár egy három évszakos télikert is kialakítható a szerkezetből. A modell elérhető falhoz szerelhető és szabadon álló kivitelben is. Egy modul maximális mérete 420 cm széles és 600 cm kinyúlású ,és több elem modulárisan egymáshoz kapcsolható. A vezérlés beépített okosfunkciókkal és automatizmusokkal van ellátva mely különböző kiegészítőkkel, mint például időjárás érzékelők vagy WiFi-s vezérlőközpont még tovább fejleszthető. Elérhető öt különböző beépített világítás. A lamellákba integrálható dimmelhető LED spot, 12,5 cm-s és 40 cm-s cső egyaránt. A lamellákba épített LED lámpák fényereje a távirányítón állítható, a 0-25-50-75-100%-s előbeállításokkal egyszerűen szabályozható.

A keresztgerendákba beépíthető fehér fényű vagy RGB LED szalag egyaránt. A fehér fényű LED szalag nyitott tető mellett megfelelő megvilágítást biztosít a pergolán belül a színes fényű LED szalag pedig remek hangulatvilágításként használható. A szerkezetbe integrálható továbbá Bluetooth hangrendszer is, ami szintén stílusos és hangulatos kiegészítője lehet családi vagy baráti összejöveteleknek. A tetőgerendákra vagy az oszlopokra egyaránt szerelhető infravörös hősugárzó, mely fali kapcsolóval vagy a pergola távirányítójával egyaránt vezérelhető.  Opcionális kiegészítőként válaszhatók ZIP oldalárnyékolók. Különféle időjárás érzékelők is elérhetők, úgy mint, nap, szél, hó vagy eső érzékelők. Ezek az érzékelők mind a pergola mind pedig a naphálók használati komfortját növelhetik. Az oldalárnyékolók mellett számos egyéb oldalsó lezárási opció áll rendelkezésünkre, úgy mint, alumínium tolható zsalu panelek, keret nélküli lapozható vagy eltolható üvegfalak, hőszigetelt üveges lapozható vagy eltolható üvegfalak, fix üvegfalak, üvegkorlátok vagy motoros korlátablakok.

Moduláris kialakításának, nagyfokú kopásállóságának, testreszabhatóságának és a számos elérhető kiegészítőnek köszönhetően egy nagyon sokoldalú, tartós és széleskörűen felhasználható lakótérbővítési, medence vagy teraszfedési megoldás. Használható pihenésre vagy szórakozásra egyaránt, akár otthoni környezetben, akár hotelek, éttermek, uszodák vagy bárok esetében is.

Eltévedt a fogalmak tengerében? Segítünk!

Telefon: +36 20 232 1507
E-mail: info@mobiluvegfalak.hu

Kiállítóterem: 2534 Tát, Fő út 120/B.
Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig 9:00 – 15:00
Előzetes egyeztetéssel nyitvatartási időn kívül is látogatható! Javasoljuk, hogy mindenképp foglaljon időpontot annak érdekében, hogy ne kelljen sorba állnia.

Hasznos

Általános Szerződési Feltételek

© 2023 mobilüvegfalak.hu – Minden jog fenntartva!