ALUMÍNIUM TÉLIKERTEK

Olyan saját tervezésű egyedileg gyártott alumínium szerkezetű télikerteket kínálunk melyek teljes mértékben testre szabhatók a helyszíni adottságok és az ügyféligények figyelembevételével. A tetőszerkezet lehet egy irányba lejtő, sátortetős, kontyolt, illetve viktoriánus stílusú. A szaruk és szelemenek belső acélmerevítéssel láthatók el a nagyobb méretek elérése érdekében. Minden rendszer integrált csatornával és rejtett lefolyócsővel szerelt. A tető fedése lehet légkamrás polikarbonát lemez, két vagy háromrétegű hőszigetelő üveg. Szerelhető egy, kettő vagy három oldali alumínium nyílászáróból épített télikert oldalfallal, de akár szabadon álló szerkezetként is négy oldalfallal, vagy csak bevilágító tetőként üvegezett oldalfal nélkül is. Az oldalfalak két vagy háromrétegű üveggel szerelhetők igény szerinti kiosztásban és nyitásmóddal. Az alumínium profilok lehetnek bármilyen RAL színűek, eloxált vagy fa hatású felületűek.

Alumínium előtetők

Olyan saját tervezésű egyedileg gyártott alumínium szerkezetű előtetőket kínálunk melyek teljes mértékben testre szabhatók a helyszíni adottságok és az ügyféligények figyelembevételével. A tetőszerkezet lehet egy irányba lejtő, sátortetős vagy kontyolt. A szaruk és szelemenek belső acélmerevítéssel láthatók el a nagyobb méretek elérése érdekében. Minden rendszer integrált csatornával és rejtett lefolyócsővel szerelt. A tető fedése lehet légkamrás polikarbonát lemez vagy ragasztott biztonsági üveg. Lehetőség van az üvegezés csatornán túlnyújtására. Szerelhető falhoz építve vagy szabadon álló szerkezetként is. Az oldalfalak beüvegezésével egy tavasztól őszig használható télikertet kapunk. Az alumínium profilok lehetnek bármilyen RAL színűek, eloxált vagy fa hatású felületűek.

ENJOY NYITHATÓ TETŐ

Az Enjoy egy olyan 1/3 – 2/3 arányban motorosan nyitható tetőrendszer melynek fedése 100% UV állóságú 6mm-s tömör plexi váza pedig magas minőségű alumíniumból készül és beépített csatornával rendelkezik. A tető nyitása és zárása távirányítóval vezérelhető. A szerkezet maximális modulmérete 6 méteres szélesség és 6 méteres kinyúlás. Több modul egymáshoz kapcsolható. A maximálistól kisebb egyedi méretek gyártása lehetséges. A fedés anyag lehet tiszta vagy színezett a vázszerkezet pedig lehet bármilyen RAL színű. A rendszer 80kg/m2 hóterhelés és 40m/s szélterhelésre méretezett. Lehetőség van az oldalfalak beépítésére mellyel egy tavasztól őszig használható télikertet kapunk.

smart veranda

A Smart veranda egy olyan költséghatékony előtető rendszer melynek fedése 10mm vastag négykamrás 100% UV állóságú polikarbonát lemez a váza pedig porszórt alumínium és beépített csatornával rendelkezik. A maximális modulméret 5,5 méteres szélesség és 4,5 méteres kinyúlás. A modulok egymáshoz kapcsolhatók. Teraszfedésként vagy kocsibeállóként egyaránt használható. A fedés anyag lehet tiszta vagy színezett a vázszerkezet pedig lehet bármilyen RAL színű, vagy eloxált felületű. A rendszer 80kg/m2 hóterhelés és 40m/s szélterhelésre méretezett. A rendszer csak épülethez építhető kivitelben elérhető.

comfy veranda

A Comfy veranda rendszer egy olyan alumínium szerkezetű pergola rendszer mely légies megjelenésű alumínium szarufákkal van ellátva a fedése pedig egy horizontálisan beépített Serge Ferrari napháló. A fedés motorosan nyitható az alumínium szerkezet pedig lehet fa hatású vagy bármilyen RAL színű. A veranda rendszer falhoz szerelhető kialakítású a maximális modulméret pedig 5,9 méter széles és 5 méter mély. Beépített LED világítással is elérhető. A Comfy termék Camellia modellje a Veranda szabadon álló változata ideális kerti kiülőnek. Alapanyagai és tulajdonságai megegyeznek a Veranda rendszerével csak a Camellia esetében nincs szükség meglévő falazatra. A Camellia rendszer maximális mérete 5,9 méter széles és 5 méter mély. Mindkét termék fedése vízszintes. A maximálistól kisebb egyedi méretek gyártása lehetséges.

SIMPLE PERGOLA

A Tarasola Simple pergola egy olyan termék mely a prémium pergola rendszerek minden tulajdonságát magában hordozza néhány leegyszerűsített műszaki megoldással így kedvezőbb árának köszönhetően ideális megoldás lehet alacsonyabb költségvetésű teraszbeépítési projektek esetén. Az alkalmazott alumínium profilok csökkentett keresztmetszetűek így filigrán megjelenést kölcsönöznek a kész szerkezetnek. A szerkezet csak falra szerelhető kivitelben elérhető, de lehetőség van akár kézi akár motoros működtetésre is. A szerkezet szélállósága 50 km/h, a tető fedése választható a teljes TechProtect palettáról a vázszerkezet pedig lehet bármilyen RAL színű. Beépített csatornával és rejtett lefolyóval rendelkezik. Kiegészítőként a keresztgerendákba integrált dimmelhető LED spotlámpákkal, infravörös hősugárzóval vagy oldalsó naphálóval szerelhető. Több modul egymáshoz építhető.

CUBIC PERGOLA

Masszív szerkezet, kocka forma, minimalista és modern design jellemi a Tarasola Cubic rendszert. Egy olyan teraszfedési megoldás, amely esztétikus megjelenése mellett ellenáll a kedvezőtlen időjárási körülményeknek, úgy mint, az eső, az erős napsugárzás vagy akár a hó, ami biztosítja a komfortos használhatóságot. Két féle verzióban elérhető: szabadon álló vagy falhoz rögzített, ennek köszönhetően megfelel mindenféle ízlésnek és térhasználati igényeknek. Továbbá a moduláris felépítése lehetővé teszi nagyobb területek fedését is a rendszerrel, ezért érdekes megoldás lehet a turisztikai és vendéglátóipari szektor szereplői számára. Minden modul külön fedéssel rendelkezik. Az új, szabadalmaztatott két rétegű feszes ponyva fedése egyedülálló megjelenést kölcsönöz neki. Teljesen automatizálható, ami az időjárási elemek kényelmes és hatékony irányítását teszi lehetővé, amit az alkalmazható kiegészítők, úgy, mint oldalfalak, árnyékolók, hősugárzók, világítások és időjárás érzékelők egyaránt támogatnak.

ELEGANCY PERGOLA

A Tarasola Elegancy egy olyan ferde tetős visszahúzható ponyvás pergola modell mely egyszerű, letisztul ugyanakkor elegáns. A szerkezet magas minőségű porszórt alumínium vázból készül, beépített csatornával és rejtett lefolyóval ellátott. Elérhető falhoz szerelt és szabadon álló kivitelben egyaránt. A profilok lehetnek bármilyen RAL színűek vagy akár fa hatásúak is. A működtetése motoros. A fedés anyaga a teljes TechProtect palettáról válaszható, mely anyag három rétegű, vízálló, UV álló és nem gyúlékony. A szerkezet szélállósága 120km/h. Több szerkezet egymáshoz modulárisan kapcsolható. A rendszerhez számos opcionális kiegészítő kérhető, például a keresztgerendákba integrált dimmelhető LED spotlámpák, infravörös hősugárzók, oldalsó naphálók, beépített Bluetooth hangrendszer, üveg oldalfalak vagy időjárás érzékelők.

FLAT PERGOLA

A Tarasola Flat egy olyan lapos tetős visszahúzható ponyvás pergola modell mely egyszerű, letisztul ugyanakkor elegáns. A szerkezet magas minőségű porszórt alumínium vázból készül, opcionálisan beépített csatornával és rejtett lefolyóval ellátható. Elérhető falhoz szerelt és szabadon álló kivitelben egyaránt. A profilok lehetnek bármilyen RAL színűek vagy akár fa hatásúak is. A működtetése motoros. A fedés anyaga a teljes TechProtect palettáról válaszható, mely anyag három rétegű, vízálló, UV álló és nem gyúlékony. A szerkezet szélállósága 120km/h. Több szerkezet egymáshoz modulárisan kapcsolható. A rendszerhez számos opcionális kiegészítő kérhető, például a keresztgerendákba integrált dimmelhető LED spotlámpák, infravörös hősugárzók, oldalsó naphálók, üveg oldalfalak vagy időjárás érzékelők.

ESSENTIAL PERGOLA

A Tarasola Essential egy olyan forgatható lamellás bioklimatikus pergola modell mely esetén néhány leegyszerűsített műszaki tartalommal egy prémium kategória szintű termék jött létre kedvezőbb áron. A szerkezet magas minőségű porszórt alumínium vázból készül. A lamellák 0-135°között fokozatmentesen forgathatók. Beépített csatornával és rejtett lefolyóval rendelkezik. A profilok lehetnek bármilyen RAL színűek vagy fa hatásúak egyaránt. A szerkezet 120km/h szélállóságú. Számos választható kiegészítő elérhető a modellhez, csatornába integrált fehér fényű vagy RGB LED szalag, időjárás érzékelők, infravörös hősugárzók, oldalsó naphálók vagy üveg oldalfalak. Az oldalfalak beépítésével és hősugárzóval kombinálva akár egy három évszakos télikert is kialakítható a szerkezetből. A modell elérhető falhoz szerelhető és szabadon álló kivitelben is és több modul egymáshoz kapcsolható.

TECHNIC PERGOLA

A Tarasola Technic pergola egy igazi luxustermék, amit emellett kiváló ár-érték arány jellemez. A duplafalú lamelláiban található levegőréteg kellemes szigetelő hatást nyújt a nagy meleg és hideg ellen. Teherbírása egyedülálló, 120kg/m2 hóterhelés és ezzel egyidejű 120km/h szélterhelés viselésére képes. A fedés és a váz egyaránt magas minőségű porszórt alumíniumból készül és bármilyen RAL színre vagy fa hatásúra festhető. Beépített csatornával és rejtett lefolyóval rendelkezik. Számos választható kiegészítő elérhető a modellhez, lamellákba integrált LED spotlámpák, csatornába integrált fehér vagy RGB LED szalag, időjárás érzékelők, infravörös hősugárzók, Bluetooth hangrendszer, naphálók vagy üveg oldalfalak. Az oldalfalak beépítésével és hősugárzóval kombinálva akár egy három évszakos télikert is kialakítható a szerkezetből. A modell elérhető falhoz szerelhető és szabadon álló kivitelben is és több modul egymáshoz kapcsolható.

TECHNIC PRO PERGOLA

Ez A Tarasola zászlóshajójának, a Technicnek az új verziója. A bemutatott változtatásoknak köszönhetően még funkcionálisabb és attraktívabb megjelenésű. A minimalizált csavarkötések száma modern karaktert és a szemnek kellemes megjelenést kölcsönöz neki. Megkülönböztető jegye, ami kétségkívül hatással van a használhatóságra és a megjelenésre is, az a keretbe integrált oldalárnyékoló doboz. Ennek eredményeképp a szerkezet egy minimalista kocka formát kapott. Továbbá ennek a megoldásnak köszönhetően a teraszfedés oldalárnyékolóval és egyidejűleg üvegfallal történő beépítése sokkal elegánsabban kivitelezhető, azért, mert nem szükséges megjelentetni egy különálló árnyékoló tokot a szerkezeten. A lamellák vízelvezető rendszere is megváltoztatásra került ezen a modellen, a fejlettebb megoldásoknak köszönhetően csökkenti a csapadék fröccsenését a lamellákra, ezáltal az azok okozta foltokat is. Szigetelésének és speciális lamella kialakításának köszönhetően a csapadék víz elvezetése láthatatlan a szemnek. Az alkalmazott módosítások növelik a használat komfortosságát és az időjárással szembeni ellenállóságot egyaránt. Ennek eredményeképpen a Technic Pro egy majdnem egész évben használható modell, ami még könnyebben is szerelhető elődjénél a – Tarasola Technicnél.

SUNBREAKER PERGOLA

A SELT SB400/500 modellek alumínium szerkezetű forgatható lamellás pergolák. A lamellák 0-135°között fokozatmentesen forgathatók. A szerkezet bármilyen RAL színre festhető. A duplafalú lamelláiban található levegőréteg kellemes szigetelő hatást nyújt a nagy meleg és hideg ellen. Az 500-s modell akár 5 méteres szélességben és 7 méteres kinyúlással alkalmazható. Lehetőség van falra szerelt és szabadon álló kivitel választására. Időjárás érzékelőkkel, beépített LED világítással, oldalsó naphálóval, üvegfallal vagy zsalutáblákkal kiegészíthető. Üvegfalakkal és fűtőpanellel kombinálva akár három évszakos télikert is kialakítható a szerkezetből.